Nederlands Vlaams English (UK)

Sevilla Fietsen Fietstocht Bike Tour (Nederlands)


× CORONA UPDATE!:

Per 1 juli 2020 zijn toeristen weer van harte welkom in Spanje en zijn wij ook weer geopend! Om te zorgen dat jij zorgeloos kan genieten van onze tours hebben wij de volgende COVID-19 maatregelen genomen:

Onze fietsen worden na elk gebruik optimaal gereinigd met een alcohol oplossing en met een stoom apparaat.

V.w.b. de grootte van de groep kijken wij eerst naar de groepssamenstelling. Familie en vrienden (min. 4 pers.) gaan op stap met én gids. In geval van een gemengde groep is het maximaal aantal personen gesteld op minimaal 4 en maximaal 6.

Highlights Hoogtepunten Fietstocht Sevilla

sevilla bezienswaardigheden hoogtepunten highlights fietsen fietstocht bike tour

Beleef de hoogtepunten en bezienswaardigheden van Sevilla met onze onvergetelijke Highlights fietstocht of bike tour en professionele Vlaamse of Nederlandse gids.

Deze fietstocht of bike tour (Nederlands gesproken) gaat langs de bekende en minder bekende highlights en bezienswaardigheden in het oude centrum (Casco Antiquo) van Sevilla. Jouw gids neemt je onder andere mee naar Plaza de España, Pargue Maria Louisa, de voormalige Joodse wijk Santa Cruz, maar ook de traditionele en artisitieke wijk Triana) aan de overkant van de río Guadalquivir.

Onze fietstocht of bike tour is bekend om zijn persoonlijke aandacht! Wij werken daarom met kleine groepen (max. 8 tot 10 personen) en de fietstocht is alleen in het Nederlands! Dus je hoeft niet te luisteren naar of te wachten op andere talen die je misschien niet eens verstaat?

Onze fietsen of bikes zijn geschikt voor de langere Vlaming en worden dagelijks onderhouden in de werkplaats. Op verzoek is veel mogelijk zoals kinderzitjes, tandem of electrische fiets (meerprijs). Fietsen voor kinderen zijn natuurlijk ook aanwezig.

Het fietsen langs de highlights gaat onder begeleiding van een Nederlandse of Vlaamse, lokale gids, voor het grootste deel veilig over de groene fietspaden (Vias Verdes). De intensiteit van het fietsen of tempo is makkelijk. Sevilla is een zeer vlakke stad zonder heuvels.

Onze fietstocht of bike tour is ook ideaal wanneer je slechts een zeer beperkte tijd hebt in Sevilla (bijvoorbeeld met een geplande rondreis door Andalusië). In 2,5 uur laat de Nederlandse gids jou de bekende en minder bekende highlights en bezienswaardigheden in het oude centrum beleven!

Een gratis drankje, een leuk aandenken aan Sevilla en een plattegrond zijn bij deze fietstocht of bike tour inbegrepen.

Wil je eerst een leuke foto impressie zien? Klik dan hier.

Dagen: Ma/Di/Wo/Do/Vr/Za/Zo
Tijd: 10:30 of 13.30 uur (andere tijden in overleg)6
Prijs: Slechts € 24,75 p.p.1,2,3,4,11
Incl.:

Annuleren altijd kostenloos
Gratis consumptie, aandenken, plattegrond
• Veilige en goed onderhouden fiets
• Alleen Nederlands gesproken
• Max. 8-10 personen per gids
Privé Tocht op aanvraag
• Tocht is niet geschikt voor minder validen

⬤ Boek nu, Betaal later! ❯❯

Onze andere tochten in Sevilla

💡 Sevilla geschikt voor minder validen?

Wist je dat wij met veel plezier en succes complete programma's verzorgen voor mensen die slecht ter been zijn en/of rolstoelgebruikers? Voor informatie, stuur vrijbijvend e-mail naar .


1) Prijs is gebaseerd op een vereist minimum van 2 en een maximum van 10 volwassen personen plus 1 gids.
2) Veilige en onderhouden vouwfiets voor volwassenen of stadsfiets. Beide uitgerust met 7 versnellingen. Speciaal gewenste (elektrische) fietsen mogelijk op aanvraag.
3) Inclusief een helm voor kinderen (tot 16 jaar wettelijk verplicht).
4) Koffie, thee, frisdrank, bier, glas witte of rode wijn. Feria de Abril Special Tocht is met traditionele rebujito.
5) Speciale diëten, allergieën of wensen dienen direct te worden vermeld bij de reservering.
6) Privé tocht (meerprijs) of andere tijden zijn altijd mogelijk maar op aanvraag.
7) Kinderen 0-3 jr.: gratis.
8) Kinderen <14 jr.: € 45 (alleen voor Kookworkshop).
9) Kinderen 4 en ouder: volledig.
10) Kinderen 7 tot 12 jr.: € 12 (alleen voor Flamenco show).
11) Betaling wordt ter plaatse voldaan in contanten en euro. Helaas is het niet mogelijk om te betalen met kredietkaart, bancontact of contactloos.


 
facebook instagram youtube whatsapp