Nederlands Vlaams English

Flamenco Show Dansen Sevilla
(Engels gesproken)


Authentieke Traditionele Flamenco Show Sevilla

sevilla traditionele flamenco show dansen

Sevilla is de stad van échte Flamenco! Deze dansstijl vindt immers zijn oorsprong in Sevilla, in de wijk Triana, en heeft vele, verborgen betekenissen.

In de artistieke wijk Triana hebben wij een traditionele, niet toeristische, Flamenco show voor jou. Deze authentieke Flamenco show duurt ongeveer een uur en wordt uitgevoerd door professionele, passievolle dansers, gitaristen en zangers.

Onze Flamenco show is zeer aangrijpend, fascinerend en onvergetelijk. Hierna zal je anders naar Flamenco kijken! Puur Flamenco, puur artistiek, puur Sevilla, puur voor jou!

Let op: Deze Flamenco show is kleinschalig en authentiek. Maximaal 25 tot 28 mensen kunnen onze Flamenco show bijwonen zodat de beleving voor jou op zijn best is.

Voel je meer voor een authentieke Flamenco show met gids en uitleg? Kijk dan even naar onze Flamenco show Special! Of wat dacht je van onze gezellige en leerzame Flamenco workshop?

Dagen: Ma/Di/Wo/DoVr/Za/Zo
Tijd: 18.30 - 20.00 uur
Prijs: Slechts € 20 p.p.
Incl.:

Annuleren altijd kostenloos
• Alleen Engels gesproken
• 1 uur authentieke Flamenco show
Privé Tocht op aanvraag
• Tocht is geschikt voor minder validen

⬤ Boek nu, Betaal later! ❯❯

Onze Tochten in Sevilla

💡 Sevilla geschikt voor minder validen?

Wist je dat wij met veel plezier en succes complete programma's verzorgen voor mensen die slecht ter been zijn en/of rolstoelgebruikers? Voor informatie, stuur vrijbijvend e-mail naar .


 
facebook instagram youtube whatsapp