Nederlands Vlaams English (UK)

Sevilla Fietstocht Nederlandse Vlaamse Gids


Fietsen Fietstocht Nederlands Gesproken

sevilla bezienswaardigheden hoogtepunten fietsen fietstocht bike tour

Fietstocht met Nederlandse of Vlaamse gids

Onze fietstocht of bike tour wordt begeleid door professionele Vlaamse of Nederlandse gidsen. Onze gidsen komen allemaal uit België of Nederland wonen in Sevilla, de stad waar zij hun hart aan hebben verloren. Wij werken niet met Belgische of Nederlandse passanten of studenten omdat onze gids jou Sevilla moet kunnen laten beleven als een echte Sevilliaan. Zo krijg jij de beste tips en zie je ook de minder bekende maar bijzonder mooie plekken van Sevilla.

Fietstocht alleen in het Nederlands

Een fietstocht of bike tour wordt door de gids gegaan alleen in het Nederlands. Een fietstocht in meerdere talen gaat immers van jouw tijd af. Je hoeft immers niet te wachten totdat een gids zijn of haar verhaal gedaan heeft in de andere aanwezige taken. Bovendien is het maar afwachten of iedereen dezelfde informatie krijgt omdat de gids het in andere taal beter weet uit te leggen. Dat wil je toch niet?

Kleine groepen (max. 10 personen)

Om onze fietstocht of bike tour nog intensiever te beleven werken wij met kleine groepen van maximaal 10 personen. Onze Nederlands sprekende gids kan op deze manier iedereen volledig aandacht geven en de veiligheid overzien. Wij willen niet op stap met groepen van 20 of soms wel 30 personen, ook nog in verschillende talen en maar één gids. Behalve dat er nauwelijks aandacht is voor jou, komt dit de veiligheid ook niet ten goede. Jouw veiligheid wel te verstaan!

Veilige en goed onderhouden fietsen

Vanzelfsprekend gebruiken wij voor onze fietstocht of bike tour veilige en goed onderhouden fietsen. Bovendien zijn onze fietsen geschikt voor de langere Noord Europeaan. Voor de tour maak je een proefrondje op de fiets. Als er iets niet naar wens is, laat dit dan weten aan je Nederlandse of Vlaamse gids of onze fietsenmaker. Zij zullen er voor zorgen dat je fiets helemaal naar wens wordt afgesteld.

Gratis drankje en plattegrond van Sevilla

Om onze fietstocht of bike tour onvergetelijk te maken krijg je van je Nederlandse sprekende gids veel inside tips over Sevilla. Ook voor verfrissing wordt verzorgd want tijdens de tour maak je een stop voor een lekker drankje naar keuze en is er tijd om je gids nog meer vragen te stellen om alles uit je verblijf te halen. Tijdens de stop krijg je ook een plattegrond van Sevilla met daarop allerlei tips om deze stad verder te verkennen.

Eenvoudig reservereren

Boeken of reserveren van onze fietstochten gaat heel eenvoudig. Dit kan je doen via het formulier of per of telefonisch of Whatsapp. Makkelijker kan bijna niet! Geef bij je reservering ook eventuele speciale wensen door. Wij zullen er alles aan doen om dit voor je te regelen!

Betalen en annuleren

Annuleren van een fietstour of fietstocht kan altijd en kosteloos tot één (1) uur voor aanvang tenzij er natuurlijk sprake is van overmacht. Betalen doe je na de tour en in contanten. Je kunt helaas niet betalen met bancontact. Ook accepteren wij geen kredietkaart.


pia tours sevilla tip van angela

Vragen? Whatsapp of bel mij voor info:

+34 605 148 138 of Whatsapp.

Ma-Zo van 08:00-23:00 uur. Ik spreek gewoon Nederlands!


Onze Tochten in Sevilla

💡 Sevilla geschikt voor minder validen?

Wist je dat wij met veel plezier en succes complete programma's verzorgen voor mensen die slecht ter been zijn en/of rolstoelgebruikers? Voor informatie, stuur vrijbijvend e-mail naar .


 
facebook instagram youtube whatsapp