Nederlands Vlaams English

Sevilla Huurfiets Fiets Huren Fietsverhuur
(Nederlandse Helpdesk)


Goedkoop Fiets Huren Fietsverhuur Sevilla

sevilla huurfiets fiets huren fietsverhuur

Wil je zelf Sevilla op de fiets verkennen of na je fietstocht of bike tour de mooie stad verder ontdekken? Dan hebben wij de perfecte huurfiets voor jou. Onze prijzen zijn zeer voordelig, zo niet de voordeligste van Sevilla.

Prijzen of prijslijst huurfiets fiets huren Sevilla

• 1 uur € 4
• 2 uur € 8
• 3 uur € 10
• de hele dag € 10

Annuleren en Pechservice Gratis

Bij ons geldt: Annuleren is altijd gratis en wij hebben een unieke pechservice voor als jij een lekke band bent! Handig toch?

Boek nu, betaal later

Het huren van onze fiets is zeer eenvoudig, zonder enige voorwaarde en je betaalt pas wanneer je de huurfiets ophaalt. Makkelijk toch?

Sevilla veilig om te fietsen?

Fietsen door Sevilla kan uitstekend en veilig via de groene fietspaden (las vias verdes). Een netwerk van bijna 300 kilometer aan fietspaden.

Reserveren Huurfiets

Beijk en reserveer onze huurfietsen op onze zuster website Fiets Huren Sevilla (Pia Bikes). Je kan ook reserveren via Whatsapp of .

⬤ Boek nu, Betaal later! ❯❯

💡 Combineer een huurfiets met een fietstour of fietstocht

Wil je, naast de hoogtepunten, de geheimen, de verhalen en de minder bekende plekken van Sevilla ontdekken? Boek dan een onvergetelijke Highlights Fietstocht of bike tour. Je ontvangt ook een leuke korting van € 1,50 per persoon wanneer je ook een fiets huurt voor de hele dag.


Onze Tochten in Sevilla

💡 Sevilla geschikt voor minder validen?

Wist je dat wij met veel plezier en succes complete programma's verzorgen voor mensen die slecht ter been zijn en/of rolstoelgebruikers? Voor informatie, stuur vrijbijvend e-mail naar .


 
facebook instagram youtube whatsapp