Nederlands Vlaams English (UK)

Sevilla Restaurant Eten Tapas Tocht
(Nederlands gesproken)


Heerlijke Tapas Tocht Centrum Sevilla

sevilla tapas tocht eten restaurant centrum

Hou je van lekker eten, een drankje en wil je de culinaire geschiedenis van tapas weten? Wist je, bijvoorbeeld, dat tapas, net zoals de Flamenco dansstijl, zijn oorsprong heeft in het eeuwenoude Sevilla?

Maar heb je bovenal zin om deze typische en heerlijke tapas van Sevilla proberen? En vind je het leuk om te proeven, te eten, te drinken en vooral te genieten met veel gezelligheid?

Dan is onze Tapas Tocht Centrum echt iets voor jou! Je krijgt een mooie stadswandeling langs minimaal drie lokale barretjes of restaurantjes om je een mix van moderne en klassieke maar authentieke tapas te laten proeven. Natuurlijk is alles vergezeld door lekkere drankjes en culinaire uitleg van een Nederlandse of Vlaamse gids!

Je krijgt dus drie, verschillende authentieke tapas per persoon die je makkelijk met elkaar kunt delen. Dus wanneer je met twee personen een tapas tocht boekt krijg je zes verschillende tapas! Inclusief drankjes in drie lokale tapas barretjes of restaurantjes en met een Nederlandse of Vlaamse gids voor de culinaire uitleg. Vergis je niet, de hoeveelheid is meer dan voldoende zodat je niet met honger naar huis gaat! Aan het eind van de tapas tocht ontvang je ook nog eens een leuk aandenken.

Wil je eerst een leuke foto impressie zien? Klik dan hier.


sevilla tapas eten restaurant embutidos

Heerlijke Plato de Embutidos!

Deze tapas tour is uit te breiden met een heerlijke plato de embutidos. Een schotel ruim belegd met typische Andalusische vleeswaren, kaas en natuurlijk extra drankjes. Onze aanrader voor slechts € 7,50 per persoon! Zin in deze lekkernij? Boek dan de Tapas Tour Centrum✚.

Voor foodies of lekkerbekken is deze tapas tocht een absolute Must Do!

Heb je meer zin in traditionele of klassieke tapas? Kijk dan even naar onze Tapas tocht Triana! Vergeet ook niet onze klassieke Spaanse ham proeverij.

Dagen: Ma/Di/Wo/Do/Vr/Za/Zo
Tijd: 13:00 - 15:30 uur (andere tijden in overleg)6
Prijs: Slechts € 42,50 p.p.
Incl.:

Annuleren altijd kostenloos
Gratis aandenken
• Verschillende tapas en drankjes in diverse gelegenheden
• Alleen Nederlands gesproken
• Max. 8-10 personen per gids
Privé Tocht op aanvraag
• Tocht is geschikt voor minder validen

⬤ Boek nu, Betaal later! ❯❯

pia tours sevilla tip van angela

Vragen? Whatsapp of bel mij voor info:

+34 605 148 138 of Whatsapp.

Ma-Zo van 08:00-23:00 uur. Ik spreek gewoon Nederlands!


Onze Tochten in Sevilla









💡 Sevilla geschikt voor minder validen?

Wist je dat wij met veel plezier en succes complete programma's verzorgen voor mensen die slecht ter been zijn en/of rolstoelgebruikers? Voor informatie, stuur vrijbijvend e-mail naar .


 
facebook instagram youtube whatsapp