Nederlands Vlaams English (UK)

Spaanse Ham Pata Negra Eten Sevilla
(Engels gesproken)


Pata Negra Spaanse Ham Proeverij

sevilla eten proeven pata negra spaanse ham

Deze bijzondere Spaanse Ham Proeverij is voor de echte fijnproevers en voor degene die willen weten waar die speciale, bijzondere smaak van de Jamon Iberico vandaan komt. In Nederland en België wordt deze ham vaak Pata Negra (zwarte poot) genoemd. Iets wat in Andalusië verboden is want elk Iberisch varken heeft immers zwarte poten maar dat zegt niets over de verschillende klasses of kwaliteiten van de ham.

Voor deze Ham Proeverij breng je een bezoek aan een van de oudste en ambachtelijke ham boerderij (bodega) nabij de stad Huelva (1 uurtje rijden van Sevilla). Hier worden zelfs de allerbeste (en daardoor meest prijzige) Iberische hammen en worsten klaar gemaakt.

Je begint met een rondleiding door de graslanden (dehesas) waar de Iberische varkens vrij rondlopen. Je leert en ziet dat het voedingspatroon van deze varkens bestaat uit het eten van eikels. Daarna bezoek je de kelders waar de hammen en worsten gerijpt worden worden door de natuurlijke windstromen (geen machines). Je ziet ook hoe de hammen en worsten ambachtelijk worden bereid. De Engels sprekende gids legt uit welke ambachtelijke stappen een ham of worst doorloopt. Ten slotte volgt de proeverij vergezeld met heerlijke passende wijnen. Vanzelfsprekend krijg je tips en advies waar op te letten bij het kopen of bestellen van Iberisch ham.

De totale duur van deze prachtige Spaanse ham Proeverij is 2,5 tot 3 uur.

Voor foodies, lekkerbekken of Spaanse ham liefhebbers is deze proeverij een absolute Must Do! Hierna hoeft niemand je meer iets wijs te maken over deze prachtige hamsoort!

LET OP: vervoer van en naar de boederij is bij deze excursie niet inbegrepen. Dit kunnen wij natuurlijk voordelig voor jou verzorgen. Neem eventjes en vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer zin in een heerlijke, authentieke tapas tocht in het oude centrum van Sevilla? Kijk dan even op Tapas Tocht Centrum.

Dagen: Ma/Di/Wo/Do/Vr/Za
Tijd: 11:00 of 15.30 uur (andere tijden in overleg)
Prijs: Slechts € 42,50 p.p.
Incl.:

Annuleren altijd kostenloos
• Ham proeverij en passende wijnen
• Alleen Engels gesproken
Privé Tocht op aanvraag
• Tocht is geschikt voor minder validen

⬤ Boek nu, Betaal later! ❯❯

pia tours sevilla tip van angela

Vragen? Whatsapp of bel mij voor info:

+34 605 148 138 of Whatsapp.

Ma-Zo van 08:00-23:00 uur. Ik spreek gewoon Nederlands!


Onze Tochten in Sevilla

💡 Sevilla geschikt voor minder validen?

Wist je dat wij met veel plezier en succes complete programma's verzorgen voor mensen die slecht ter been zijn en/of rolstoelgebruikers? Voor informatie, stuur vrijbijvend e-mail naar .


 
facebook instagram youtube whatsapp