Nederlands Vlaams English

Sevilla Boottocht Boot Varen Rivier
(Engels gesproken)


Boottocht Sevilla Romantisch Verkoelend Ontspannend

sevilla boot boottocht varen rivier

Een prachtige boottocht van ongeveer een uur over de ooit machtige rivier Guadalquivir. De rivier waar in 1492 Columbus is vertrokken naar de nieuwe wereld met zijn boot Santa Maria. Zie Sevilla van een andere kant zoals de oude zeevaarders en ontdekkingsreizigers de stad zagen vanaf hun boot. Laat je heerlijk varen over het rustige, kabbelende water. Ondertussen luister je naar de verhalen van onze gids.

Deze boottocht is romantisch, verkoelend en ontspannend. Zeker in de warmere zomers van Sevilla maar gezien het milde klimaat in de winter ook zeer aan te raden! Ook ideaal om te doen met kinderen. Helaas is de boot niet geschikt voor minder validen (niet rolstoel toegankelijk).

Het wordt extra bijzonder omdat er maximaal 11 mensen mee kunnen op deze boot en onze Engels sprekende gids tevens de kapitein is. Dus volop persoonlijke aandacht en een rustige, duurzame vaart want deze boot is volledig elektrisch aangedreven. Dus milieuvriendelijk en geen last van een ronkende motor en dieseldampen.

Drankjes of een kleine versnapering zijn tegen betaling aan boord verkrijgbaar (niet bij de prijs inbegrepen).

Je kunt de boot ook huren voor een privé tocht en je eventueel heerlijk culinair laten verwennen. Wat dacht je van een romantische boottocht met tapas of sushi? Zelfs een sterren diner is mogelijk. Culinair genieten en heerlijk kabbelen over het kalme, gladde water van de Guadalquivir. Dit is toch romantisch, verkoelend en ontspannend?

Boek dus deze prachtige boottocht maar neem voor een privé tocht of de culinaire mogelijkheden contact met ons op.

Dagen: Ma/Di/Wo/DoVr/Za/Zo
Tijd: Dagelijks elk uur
Prijs: Slechts € 15 p.p.
Incl.:

Annuleren altijd kostenloos
• Alleen Engels gesproken
• 1 uur unieke boottocht + gids
• Consumpties tegen betaling verkrijgbaar
Privé Tocht op aanvraag
• Tocht is niet geschikt voor minder validen

⬤ Boek nu, Betaal later! ❯❯

pia tours sevilla tip van angela

Vragen? Whatsapp of bel mij voor info:

+34 605 148 138 of Whatsapp.

Ma-Zo van 08:00-23:00 uur. Ik spreek gewoon Nederlands!


Onze Tochten in Sevilla

💡 Sevilla geschikt voor minder validen?

Wist je dat wij met veel plezier en succes complete programma's verzorgen voor mensen die slecht ter been zijn en/of rolstoelgebruikers? Voor informatie, stuur vrijbijvend e-mail naar .


 
facebook instagram youtube whatsapp