Nederlands Vlaams English

Kiezen voor Pia Tours Sevilla?


Waarom Pia Tours Sevilla?

pia tours sevilla beoordeling recensies tripadvisor

Met ons zal je in Sevilla onvergetelijk wandelen, fietsen en traditionele tapas proeven of een authentieke Flamenco show bijwonen. Wij verzorgen ook de meest complete (dag) programma's voor toeristen of (zakelijke) groeparrangementen dan wel bedrijfsuitjes. Wij maken het onvergetelijk!

Al onze klanten zijn zeer tevreden en beoordelen ons met een 9,6. Ook kunnen wij je verwijzen naar onze goede beoordelingen op:

Tripadvisor
Zoover
Facebook
Instagram
Google+

Wij zijn bijzonder trots op onze recensies en zijn er bovendien erg dankbaar voor! Het zijn de resultaten van ons enthousiasme plus de volgende vijf uitgangspunten waar Pia Tours Sevilla voor staat:


pia tours sevilla beste waar voor je geld

1. Beste waar voor je geld!

Een tour of dienst van Pia Tours is beste waar voor je geld, wij zijn het voordeligst in heel Sevilla! Bovendien betaal jij pas wanneer je de tour of dienst hebt afgenomen en niet vooraf bij de boeking. Annuleren kan altijd en is kostenloos.

Tenzij anders vermeld zijn al onze tochten inclusief een gratis drankje, souvernier en plattegrond van Sevilla vol met lokale tips. Super handig om je weg te vinden in Sevilla.

Wij werken alleen met passievolle, professionele collega's (dus geen studenten of passanten). Elke collega doorloopt een opleidingstraject en moet geslaagd zijn voor onze diplomering. Een ding staat voorop: Jou ook verliefd laten worden op schitterend Sevilla, de onontdekte parel van Andalusië.


pia tours sevilla gratis tips en ondersteuning

2. Gratis lokale tips en ondersteuning

Jij wil zo veel mogelijk uit je stedentrip naar Sevilla halen? Daarom krijg je bij ons niet alleen tijdens je tour onze tips en adviezen maar kan je ook op ons rekenen voor of na je tour. Heb je een tour geboekt? Dan krijg je 'Free Full Customer Support' tijdens je hele verblijf! Handig als je niet weet wat je bijvoorbeeld moet bestellen in een restaurant. Stuur dan even een Whatsapp.

Neem ook gerust en vrijblijvend contact op als je van plan bent om naar Sevilla te komen. No worries!


pia tours sevilla kleine groepen maximaal 10 personen

3. Groepen maximaal 10 personen

Voor ons zijn 10 personen het absoluut maximum aantal mensen in een tocht. Waarom? Heel simpel. Wij willen iedereen de volle en persoonlijke aandacht geven die je verdient en alle vragen rustig en uitgebreid kunnen beantwoorden. Bovendien kan onze gids dit maximaal aantal mensen veilig door Sevilla loodsen en je niet uit het oog verliezen. Alles, zodat Sevilla voor jou onvergetelijk wordt. Ben je toch met meer dan 10 mensen? Dan zetten wij gewoon meer collega's in!


pia tours sevilla tocht alleen in het nederlands

4. Tochten in 1 taal

Het is niet prettig als je een tocht hebt in meerdere talen. Je moet immers verplicht wachten totdat de gids klaar is met het vertalen. Je hoort of begrijpt niet alle vragen. Bovendien gaat dit van jouw kostbare tijd af zodat je informatie of een hoogtepunt kan missen. Vandaar dat onze tochten alleen in het óf Nederlands (Vlaams) óf Engels zijn. Volle aandacht, lekker duidelijk en zonder tijdverlies voor jou!


pia tours sevilla goed onderhouden fietsen

5. Veilige fietsen en tochten

Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Kleine, overzichtelijke groepen van maximaal 10 personen. Onze fietsen zijn geschikt of op maat voor de langere Noord Europeaan. Voor kinderen tot 16 jaar is een helm op de fiets verplicht (gratis) en voor kinderen tot 4 jaar zijn er veilige kinderzitjes (gratis). Er zijn ook veilige karretjes voor kinderen achter de fiets. Dagelijks worden de fietsen gecontroleerd en onderhouden door een deskundig team. Onze tochten zijn bijna geheel uitgezet over de vele kilometers groene fietspaden die Sevilla rijk is.


Onze uitgangspunten = Jouw uitgangspunten?

Wanneer jij, net zoals wij, onze uitgangspunten uiterst belangrijk vindt tijdens een tocht? Boek dan een onvergetelijke wandeltocht, fietstocht, tapas tocht of flamenco show. Laat ons zien wat wij voor jou kunnen betekenen met onze persoonlijke aandacht!


Meer over Ons 
facebook instagram youtube whatsapp